Kategori: Historielaget, museer og historiske aktiviteter

20 utgivelser har totalt 40 artikler for denne kategorien. Det er skrevet 125 sider om historielaget, museer og historiske aktiviteter.
Utgivelse Side Tittel Forfatter
1985 29-32 Brevet fra Bruserød
Julie Bruserød
1985 33-34 Restaurering av Bruserød - Borre Historielags storprosjekt
1986 16-17 Ny Borrebok/bygdebok?
1988 3-8 Borre Historielag - en 10-årsberetning
1988 13-14 Fotoinnsamling på Nykirke
1988 15-17 Bilder fra eldre tider
1988 45-48 Da Borre fikk historielag
1990 44-46 Foto-innsamling på Nykirke
1992 - To postkort (vedlegg)
1992 22-23 Preus fotomuseum - på historisk grunn?
1992 88-88 Bruserød blir brukt (baksiden av heftet)
1993 34-35 Historielagets virksomhet i 1992-1993
1993 36-38 Bruserød, Historielagets prakteiendom
1993 90-91 Innholdsfortegnelse tidligere Borreminner
1998/1999 102-102 Olsok på Bruserød 1999
1998/1999 145-152 Bibliografi over Borreminne 1985-1997
2000 65-65 Borre Historielag arver
2000 66-71 Vardebrenning til glede og forargelse
2001 78-79 Borreminne i USA
2002 32-34 17. mai i Borre Nasjonalpark 2002
2002 35-35 Ny testamentarisk gave til Borre Historielag
2003 5-6 Borre historielag 25 år
2003 87-91 Lokalhistorisk arkiv for oss alle
2004 8-8 Tore Lundbye til minne
2004 38-38 Eksplosiv interesse for lokalhistorisk arkiv
2004 76-78 Borreminne, et jubileum
2004 79-88 "Om 100 år er allting glemt"
2005 36-36 Enda et Borreminnejubileum
2005 80-83 Lokalhistorisk senter på Sykestua
2006 53-55 Lokalhistorisk senter, fra bygging til drift
2009 120-121 Et forum for lokalhistorie i 25 år
2009 122-132 Bibliografi Borreminne 1984-2008
2009 133-133 Årsberetning Borre Historielag
2014 75-75 Prestegårdsmøblementet på Bruserød
2015 27-28 Borreminne - en viktig kulturbærer gjennom 30 år
2015 62-64 Redningsselskapets museum
2015 70-76 Viking-Anders i våre hjerter
Anders Rønningen (1953-2013)
2016 66-71 Arbeidet med Borre Bygdebok og den mystiske kassen med bilder
2017 80-80 Grethe
Grethe Kausland (1947-2007)
2018 225-227 Jubilanter i 2018 og 2019